Mazare noua cu carnati

de Julie in Porc, 26 Mai 2010 | 9626 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g mazare noua
  • un morcov potrivit
  • 2-3 fire ceapa verde
  • 2 linguri bulion
  • marar
  • patrunjel
  • condimente
  • 2-3 bucati cu carnati de porc afumati
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare noua cu carnati:

Ceapa taiata marunt si morcovul dat pe razatoare se pun la calit in 4-5 linguri ulei si tot atata apa.  Dupa ce s-au inmuiat , adaugam mazarea si acoperim cu apa fiarta.

Lasam sa fiarba 10-15 minute si cand mazarea e gata  adaugam bulionul, mararul si patrunjelul tocate fin, sare, piper,o lingurita boia dulce, vegeta si carnatii taiati rondele si  trasi putin la tigaie in ulei .

Mai lasam sa fiarba inca 10 min si oprim focul.  Gata!

TIPS-URI

1

Daca vrem ca mancarica sa fie mai legata , putem sa fiebem separat un cartof , sa-l pisam si sa-l adaugam la sfarsit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare noua cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita ardeleneasca de porc, cu carnati afumati