Mazare florentina

de Raluca in Aperitive / Garnituri, 6 Mai 2009 | 4734 vizualizari

 

Cautam pe net informatii despre Toscana. Si am gasit niste retete din acea regiune. Evident ca un bucataras ce sunt, le-am incercat, le-am fotografiat, si acum le postez :-)

 

INGREDIENTE

  • 2 pungi de mazare congelata (mie mi-a fost mai comod cu cea congelata, dar merge evident si proaspata)
  • 200 g bacon afumat
  • 4 catei de usturoi
  • patrunjel
  • sare, piper
 
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare florentina:

Pisam usturoiul si il punem la calit impreuna cu bacon-ul taiat fidelute. Adaugam apoi mazarea si jumatate de cana de apa. Lasam sa fiarba pana e gata mazarea. Potrivim de sare si piper. Dupa ce stingem focul, mai amestecam si vreo 2 linguri de patrunjel tocat. Si gata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare florentina" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

Bucataras 1

06.05.2009, 23:08

chiar misto, mai ales ca se face foarte rpd

Oana 1

06.05.2009, 23:20

Mmm, mai Bucataras Raluca, chiar super garnitura asta >D< ! Eu as mai pune si niste rondele de morcovi, pentru culoare

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu mozzarella, branza cheddar, mazare si rosii cherry