Mazare cu pui

de Gicuta in Pui, 26 Mai 2015 | 16556 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • 1 kg de mazare congelata
  • o ceapa
  • o lingura cu faina
  • 2 linguri cu bulion
  • 1 legatura marar verde
  • o foaie de dafin
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu pui:

Spalam pulpele de pui, le taiem pe jumatate si le punem la fiert cu un praf de sare. Cand  incep sa fiarba inlaturam spuma  si adaugam ceapa tocata marunt , mazarea si foaia de dafin. Lasam sa fiarba totul la foc mic, aproximativ 35-40 de minute. Cand este carnea fiarta, o scoatem, o alegem de pe oase , o rupem fasii si o punem din nou in mazare. Diluam 2 linguri de bulion cu zeama de carne, punem si o lingura cu faina si omogenizam bine. Acest amestec il adaugam in mancare si mai lasam sa fiarba inca 10 minute.

Condimentam cu sare si piper. Adaugam si mararul verde (eu l-am pus in farfurie in momentul servirii).

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui glazurat cu miere