Mazare cu pui

de Gicuta in Pui, 26 Mai 2015 | 16724 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • 1 kg de mazare congelata
  • o ceapa
  • o lingura cu faina
  • 2 linguri cu bulion
  • 1 legatura marar verde
  • o foaie de dafin
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu pui:

Spalam pulpele de pui, le taiem pe jumatate si le punem la fiert cu un praf de sare. Cand  incep sa fiarba inlaturam spuma  si adaugam ceapa tocata marunt , mazarea si foaia de dafin. Lasam sa fiarba totul la foc mic, aproximativ 35-40 de minute. Cand este carnea fiarta, o scoatem, o alegem de pe oase , o rupem fasii si o punem din nou in mazare. Diluam 2 linguri de bulion cu zeama de carne, punem si o lingura cu faina si omogenizam bine. Acest amestec il adaugam in mancare si mai lasam sa fiarba inca 10 minute.

Condimentam cu sare si piper. Adaugam si mararul verde (eu l-am pus in farfurie in momentul servirii).

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Merisor 1

26.05.2015, 10:15

Imi place mazarea in orice combinatie!

Andra_Constantinescu 1

26.05.2015, 10:31

Buna!

Rocsi 1

26.05.2015, 19:58

O bunatate de mancare!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

ieri la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

ieri la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

ieri la 13:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu piept de pui si praz