Mazare cu pipote si inimi

de elebele in Pui, 26 Feb 2010 | 9955 vizualizari

 

Superrr gustoasa!!!

 

INGREDIENTE

  • 2 borcane mazare
  • 400g pipote si inimi
  • o ceapa
  • 2 linguri faina
  • o lingurita bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu pipote si inimi:

Se spala bine pipotele si inimile si se pun la fiert (apa cat sa le cuprinda) cu putin ulei si sare; se spumuiesc bine. Intr-o oala separat se caleste ceapa si se pune mazarea spalata peste, la fiert;se adauga sare dupa gust si se lasa la fiert inabusit(acoperit cu capac). Cand sunt fierte pipotele si mazarea(dupa o ora aprox), se iau pipotele din apa in care au fiert si se adauga peste mazarea fiarta. Se mai lasa impreuna sa fiarba incet. Intr-o cana se pune un pic de apa rece in care se adauga bulionul si faina si se amesteca bine sa nu aiba cocoloase. Se varsa apoi continutul din cana peste mazarea care fierbe impreuna cu carnea. Se mai lasa putin la fiert ca sa fiarba si faina cu bulionul. Se da deoparte si se serveste cu muraturi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu pipote si inimi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 600 lei
1099.99 lei
499.99 lei

COMENTARII (17)

Rocsi 1

10.01.2013, 11:09

La multi ani!

Lau 1

10.01.2013, 18:53

la multi ani

Bunica 1

10.01.2015, 07:50

La multi ani!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]