Pulpele de pui le-am spalat,le-am sters cu un prosop de bucatarie si le-am prajit in uleiul incins cu untura.
Dupa ce le-am prajit frumos pe ambele parti am adaugat ceapa verde spalata si tocata,condimente dupa gust,morcovul curatat si taiat cubulete sau felii,amestecam sa se caleasca cca 1-2 min,adaugam pasta de tomate si 3 cani de apa(daca dorim cu mai mult sos adaugam 4 cani)Acoperim cu capacul si lasam sa fiarba cca 15 min,adaugam mazarea,lasam sa fiarba 2-3 clocote dupa care adaugam galustele,
Intre tim pregatim un castron adaugam ouale,laptele si condimente dupa gust,amestecam bine dupa care adaugam faian treptat pana ce rezult un aluat cremos si gros ca o smantana,lasam deoparte castronul.(eu am pregatit galustele cand am aduagat apa si am lasat sa se odihneasca)
Cu ajutorul unei lingurite lu-am aluat si le punem la fiert trecand de fiecare data lingurita prin sos.
Lasam sa fiarba cca 10 min,eu fac proba la o galusca sa vad daca e fiarta.
La final putem adauga marar sau patrunjel verde tocat.