Mazare cu aripioare de pui in sos

de gaby_gabytza in Pui, 22 Ian 2013 | 4563 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g mazare
  • 4 aripioare de pui
  • sare
  • condimente
  • 2 linguri bulion
  • 1 ceapa
  • 100 ml ulei
  • 3 linguri faina
  • 1 lingura zarzavat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu aripioare de pui in sos:

Spalam aripioarele si le punem la fiert.Dupa ce au fiert un pic aripioarele adaugam mazarea scursa de apa si le lasam sa fiarba un colocot impreuna.Intr-o tigaie preparam sosul calind ceapa,curatata si taiata,cu uleiul.Treptat adaugam faina,2 cani cu apa,lingura de zarzavat si amestecam continuu pana se ingroasa si se formeaza sosul.Dupa, adaugam in sos mazarea,condimentele si aripioarele de pui si le calim putin impreuna iar la sfarsit adaugam sare dupa gust 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu aripioare de pui in sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

gaby_gabytza 1

23.01.2013, 13:42

ms ruxyrux

gaby_gabytza 1

23.01.2013, 13:42

ms merisor

gaby_gabytza 1

23.01.2013, 13:43

ms simona

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez cu piept de pui