Mazare cu aripi de pui

de kukibella in Pui, 1 Mar 2012 | 11986 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr aripi de pui dezosate;
  • 2 cepe;
  • 6 catei de usturoi;
  • 700 gr.mazare;
  • 2 cartofi;
  • 1 fir praz;
  • 400 gr.roşii ın bulion;
  • 1 leg.marar;
  • 1 morcov;
  • 1/2 telina;
  • 2 ling.bulion de ardei(paprika);
  • sare,
  • cimbru,
  • rozmarin,
  • frunze de dafin,
  • piper colorat proaspat macinat;
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu aripi de pui:

carnea se condimenteaza şi se lasa ptr.aprox.10 min.la rece

morcovul şi telina se dau prin razatoare

ceapa,prazul,usturoiul se toaca marunt

cartofii se taie cubulete mai mari.

se prajeşte carnea ın ulei de masline.se adauga ceapa,usturoiul,prazul şi restul de condimente

se acopera cu capac şi se lasa pe foc ptr.aprox.15 min.

se adauga mazarea şi cartofii.daca este nevoie se mai adauga 1 pahar apa.

se lasa la foc mic ptr.25 min.

dupa 25 min. se adauga roşiile ocate şi bulionul de ardei

se mai fierbe ptr.aprox.20 min.

spre sfarşitul fierberii se adauga mararul.

TIPS-URI

1

se serveşte cu salata de ceapa cu praz.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu aripi de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]