Mansaf(cea mai veche mincare beduina)

de aziz in Oaie, 28 Noi 2010 | 9068 vizualizari

COMENTARII (15)

onuta 1

28.11.2010, 10:08

interesanta reteta

MIUTA 1

28.11.2010, 13:47

Foarte interesanta,ma tenteaza ideea sa incerc si eu asa ca la favorite cu ea

Mihaela11_jo 1

28.11.2010, 15:19

Foarte buna
In iordania o facem putin diferit , cu "jameed" -supa de iaurt uscat.Am facut-o vineri ca au venit fratele lui Moh'd si sotia de la hajj; din pacate mi s-a stricat aparatul foto si nu mi-au placut cum au iesit pozele cu cel vechi
Si pentru cele care numara caloriile trebuie sa precizez ca in supa se pune untura de oaie( " samne baladieh"

aziz 1

28.11.2010, 15:36

stiu draguta mea dar mai bine ma omori decit sa pun si untura aia ,si aici se face cu jameed dar mie nu i-mi place .apropo de citi ani esti in Iordania?

nico15 1

28.11.2010, 21:25

Arata beton 5 furci

kamy 1

28.11.2010, 21:26

vreau si eu orez ca bn aratacu oaia nu ma impac 5f

ela 1

28.11.2010, 22:44

arata bine mancarea asta

nadina73 1

29.11.2010, 00:54

divainbucatarie 1

29.11.2010, 09:19

interesanta!

giuliana 1

29.11.2010, 11:35

ce bine arata si cred ca are si un gust deosebit super

aziz 1

29.11.2010, 13:24

multumesc de aprecieri!!!acesta mincare se poate face si cu pui si cu vita

MotanLaOale 1

29.11.2010, 14:18

Sylvia 1

29.11.2010, 18:47

Super interesanta reteta bravo fetelor acre ne aduc retete din toate colturile lumii

jolygina 1

29.11.2010, 22:40

yam yam vreau si eu

aziz 1

30.11.2010, 08:44

multumesc fetele !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrama de oaie la tigaie