Mancarica din carne de porc cu mamaliguta

de mena29 in Mancaruri cu carne, 14 Oct 2010 | 4790 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g carne de porc;
  • 1-2fire de praz(depinde de marimea lor);
  • 2 ardei rosii;
  • 2 rosii;
  • 1 lingurita boia de ardei dulce;
  • sare,
  • piper,
  • ierburi aromate(maghiran,busuioc);
  • 1 lingura de faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica din carne de porc cu mamaliguta:

Spalam si zvantam carnea cu un servet,o taiem cuburi si o prajim  intr-o cratita cu putin ulei.Scoatem carnea cu o paleta si in grasimea din cratita calim usor prazul spalat,uscat si taiat rondele,adaugam,ardeiul taiat feliute, boiaua,sare dupa gust,piper si ierburile aromate,amestecam si reintroducem carnea in cratita,adaugam si rosiile curatate de pielita si taiate cuburi sau felii si amestecam usor toate ingredientele.Presaram o lingura de faina,amestecam din nou si adaugam apa atat cat sa acopere carnea.Fierbem la foc mic 20 min.si amestecam din cand in cand sa nu se prinda pe cratita.Servim cu mamaliguta si cu o salata de legume sau cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica din carne de porc cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Tochitura