O reteta minunata care ne aminteste vacantele minunate petrecute in Tailanda.
https://www.blogulluicatalina.com/2019/02/mancarica-de-porc-cu-curry-verde-si.html
Curatati cateii de usturoi. Tocati marunt usturoiul si ghimbirul.
Intr-o oala adanca incalziti uleiul. Puneti usturoiul si ghimbirul si muschiuletii de porc taiati in 2.
Rumeniti carnea 10 minute pe toate partile.
Taiati ardeii bucatele si adaugati-i la carne..
Puneti faina peste carne si reveniti impreuna.
Varsati laptele de cocos, puneti pasta de curry verde , cartofii curatati si taiati in 4.
Puneti apa la inaltime, acoperiti si gatiti timp de 25 minute.
Curatati si taiati ciupercile felii.
Sautati-le intr-o tigaie in 30 g de unt timp de 10 minute. Rezervati.
Scoateti carnea si taiati-o felii.
Puneti feliile de carne din nou in cocota, adaugati ciupercile si gatiti timp de 5 minute arozandu-le cu sos.
Presarati verdeata tocata si serviti cald.
Serviti cu pofta!