Mancarica de pastai

de Lorra in Mancaruri de post, 23 Aug 2014 | 9600 vizualizari

 

Nimic mai simplu :)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. pastai
  • o ceapa
  • 5 catei de usturoi
  • 50 ml vin alb sec
  • marar
  • sare si ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de pastai:

Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in putin ulei, cand este gata se adauga vinul si pastaile (congelate le-am avut) si se lasa sa fiarba inabusit timp de 15-20 min.

Cand sunt gata se adauga mararul tocat marunt si usturoiul pisat, apoi se potriveste de sare.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de pastai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole verde cu usturoi, reteta video