Mancarica de mazare cu ficat de pui

de Bya Ralu in Ficat, 8 Oct 2012 | 4940 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan de mazare
  • ficat de pui
  • 1 ceapa mica alba
  • 2 catei de usturoi mari
  • vin rosu
  • 1 mana ciuperci din borcan
  • ulei masline
  • sare,piper,peperoncino,boia dulce
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de mazare cu ficat de pui:

Ficatul se curata de pielite si se clateste in apa rece, mazarea se scurge de zeama si se spala sub jet de apa. Se adauga intr-o tigaie impreuna cu ficatul de pui, ceapa taiata feliute, iar morcovul rondele. Usturoiul se zdrobeste si se taie marunt, se amesteca in tigaie, punem uleiul de masline si lasam cateva minute. Adaugam apa cat sa acopere, punem condimentele, iar cand scade apa punem vinul rosu si ciupercile. Se mai lasa cateva minute, sa fie totul fiert (inclusiv morcovul) si se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de mazare cu ficat de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare, cu cascaval pane