Mancarica de legume

de gaby_gabytza in Mancaruri cu carne, 19 Iul 2012 | 5008 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 5 ardei
  • 6 rosi
  • 2 carnati
  • 3 cepe
  • ulei
  • 1 lingura bulion
  • condimente
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de legume:

Curatam cepele,le taiem si le punem la calit cu uleiul si cu lingura de bulion.Curatam dovleceii de coaja,ardei si rosile le splam,ii taiem cubulete si le adaugam in oala peste prajeala de ceapa.

adaugam apa in oala cat sa cuprinda legumele.

Lasam sa fiarba iar cand vedem ca scade apa si aproape au fiert adaugam carnatii taiati bucati,sarea si condimentele dupa gust.

Apoi  mai lasam un clocot si luam oala de pe foc

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci cu legume si piept de pui