Mancarica de gogosari

de Sidy in Mancaruri de legume, 20 Ian 2011 | 6489 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 gogosari( ardei capia)
  • 1 ceapa mare
  • 1 lingura pasta de tomate
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de gogosari:

Gogosarii se curata de cotor si se taie felii subtiri.

Ceapa se curata si se taie solzisori.
Impreuna se soteaza la foc cat de mic in putin ulei. Daca scad mult, se adauga 2-3 linguri de apa.

Lasam sa fiarba bine si apoi adaugam pasta de tomate si cimbrul. Mai lasam sa dea doua clocote si apoi lasam sa se raceasca.
Mancarica se serveste la fripturi sau ca mancare  de post ,se poate manca cu paine moale...
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de gogosari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

20.01.2011, 10:45

imi place mult fie in zile de post,fie ca si garnitura

La Ancuta 1

20.01.2011, 11:54

MIUTA 1

20.01.2011, 19:41

Foarte buna mancarica

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole galbena pastai