Mancarica de gogosari

de Sidy in Mancaruri de legume, 20 Ian 2011 | 7647 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 gogosari( ardei capia)
  • 1 ceapa mare
  • 1 lingura pasta de tomate
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de gogosari:

Gogosarii se curata de cotor si se taie felii subtiri.

Ceapa se curata si se taie solzisori.
Impreuna se soteaza la foc cat de mic in putin ulei. Daca scad mult, se adauga 2-3 linguri de apa.

Lasam sa fiarba bine si apoi adaugam pasta de tomate si cimbrul. Mai lasam sa dea doua clocote si apoi lasam sa se raceasca.
Mancarica se serveste la fripturi sau ca mancare  de post ,se poate manca cu paine moale...
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de gogosari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole galbena pastai