Mancarica de fasole galbena cu pui, o reteta foarte usoara si gustoasa

de Oana in Pui, 26 Mai 2009 | 55002 vizualizari

COMENTARII (13)

luminita20_2006 1

26.05.2009, 21:39

oana daca tia mai ramas vin si eu in vizitaarata super, azi am fost prin piata si am vazut pastai si am poftit la ele

ANCA 1

26.05.2009, 22:42

deci au aparut!! musai fac, urmatoarea mancarica, si Mufarinului ii place tare!

Oana 1

26.05.2009, 23:26

Mai e Lumi Piticii au papat, mai mult Stef decat Vlad . Abia astept sa-mi fac o tura doar cu usturoi, pentru mine

danygospodina 1

29.05.2009, 07:16

Ce sa-i fac... cum am vazut-o, am si vizualizat o mamaliguta si o portie cu usturoi !!!

Oana 1

29.05.2009, 11:49

Adi, de obicei nu pun faina in sosuri, dar acum era prea zemoasa, iar o lingura de faina nu are nimic Dany ce tare esti cu mamaliguta!

Bucataras 1

30.05.2009, 21:45

Adi, cum mesteresti salata de usturoi?

Miha 1

30.05.2009, 22:23

Eu am fost azi in piata si am vazut fasole pastai.Tare m-am bucurat,ca-mi plac...
Dar se pare ca mai tare imi plac capunile si ciresele...cat am stat la rand am uitat de pastai.
Poate data viitoare!
Moaaamaaa...ce pofta mi-ai facut!

Oana 1

30.05.2009, 23:12

Miha, maine ma duc si eu la piata, iar!! si nu o sa uit nici de capsuni, nici de cirese, nici de pastai

Adi 1

31.05.2009, 09:00

Pt. Bucataras: simpla si buna:
500 gr fasole galbena (sau verde)
-taiata in bucatele cat un deget
3 linguri ulei (de masline virgin sau floarea soarelui)
1 lingura otet alb
sare/piper dupa gust
o legatura medie de marar (sau patrunjel, dar una sau alta, nu impreuna :P)
4 catei de usturoi pisati
* Fierbi fasolea bine, o gusti sa vezi daca e fiarta (textura sa fie moale dar sa n-o fierbi pana cand se desface)
* Dupa ce a fiert o lasi 2 min in apa, timp in care prepari "dressingul" de salata, uleiul/otetul/usturoiul/mararul/sare/piper.
* Pui fasolea la scurs 1 min (nu mai mult)
* Amesteti fasolea intr-un castron cu dressingul si lasi la racit (daca poti sa astepti :P)
Eu de obicei fac un dressing mai semnificativ, eventual mai pun si un pic de apa, imi place zeama aia de usturoi cu gust de fasole
Altii pun maioneza, etc, mie-mi place simpla. E usoara, delicioasa, poti s-o consumi ca salata cu alte mancaruri sau ca atare.

Bucataras 1

31.05.2009, 11:21

Ah, da, stiu, este excelenta. Vezi ca am si pus reteta ta, dar daca o scrii ti promit s-o sterg.

Credeam ca mesteresti o salata de usturoi pe care s-o maninci la mincarica de fasole pastai

Oana 1

31.05.2009, 20:34

Asta am eu maine in plan! e preferata mea cu mult usturoi si marar Exact la fel fac si eu, ca Adi

cocolina 1

21.04.2012, 00:10

Foarte bunicica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Fasole galbena cu pui