Mancarica de ciuperci cu cartofi

de Rocsi in Mancaruri de post, 4 Feb 2011 | 13841 vizualizari

 

Fiind vineri,am zis sa va ofer o mancare de post..probabil o sa vi se para nu ciudata,ci foarte ciudata combinatia..sincer e prima data cand am facut si eu,si o sa o mai repet ca imi place mult ..a iesit foarte buna...

 

INGREDIENTE

  • 2 borcane ciuperci intregi
  • 2-3 cepe ceapa
  • 2 cartofi
  • 2 rosii
  • 1 lingura si jumatate pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • ulei
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de ciuperci cu cartofi:

Ciupercile le spalam si le taiem ,cum dorim.

ceapa o curata si o tocam marunt.

cartofii ii curatam ,ii spalam si ii taiem in 6-8 bucati,depinde cat de mari sunt.

intr-o tigaie punem putin ulei la incins.

adaugam ciupercile si le lasam 2-3 minute in ulei,dar le invartim mai mereu.

adaugam si ceapa si mai lasam vreo 2 minute.

apoi punem 1 cana si jumatate apa,maxim doua.

acoperim cu un capac si lasam sa fiarba cam 15 minute.

rosiile le decojim si le facem cubulete.

dupa acel timp de 15 minute,adaugam cartofii si rosiile.

le amestecam bine si lasam sa fiarba bine de tot.

cand e aproape gata,desfacem pasta de tomate in 2 linguri apa.

o turnam peste mancare.

condimentam cu sare,piper si boia de ardei dupa gust.

mai dam cateva clocote si gata mancarea.

servim cu patrunjel verde deasupra.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de ciuperci cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi, ciuperci cu cimbru, usturoi si vin