Mancarica de cartofi cu costita afumata

de Oana in Porc, 11 Noi 2010 | 29061 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g coasta afumata de porc
  • o ceapa mare
  • un morcov mare
  • un ardei gras
  • 1 kg cartofi
  • o cutie rosii in bulion (400g)
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de cartofi cu costita afumata:

Legumele se curata si se spala, costita afumata se portioneaza. Se pune putin ulei in cratita si se adauga ceapa si ardeiul taiate cubulete, apoi costita si o cescuta de apa calda. Se lasa pe foc 10 minute, amestecand din cand in cand, pana scade zeama. Se adauga morcovul taiat rondele, un litru de apa fiarta si cartofii taiati in sferturi. Se acopera si se fierbe cu capac 20 de minute, pana sunt moi cartofii. Rosiile se taie cubulete fine si se adauga la mancarica. Se adauga sare, piper si frunzele de dafin, se mai fierbe la foc mic 10 minute. Se opreste focul sis e presara patrunjelul verde tocat marunt. Se serveste cu paine moale si gogonele murate :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de cartofi cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarică de cartofi cu afumatură