Am dat startul la testari! Deocamdata cu mancaruri simple, d-ale noastre... ma stiti doar ca-s obosita! :))))
In oala interioara se pune uleiul si ceapa tocata marunt. Se apasa butonul MENU si se selecteaza programul FRY. Se selecteaza 5 minute din COOKING TIME, apoi se apasa butonul START. Se amesteca din cand in cand sa nu se arda.
Adaugam sucul de rosii (pot sa ma laud ca e facut de mine? :))) ) , omogenizam, apoi adaugam si varza tocata. Varza o tocati dupa preferinta, eu am facut-o marunta, marunta, sa placa la mofturosi. Se sareaza si pipereaza dupa gust, se adauga cativa fulgi de ardei iute si 1 cana de apa.
Puneti apa in functie de cat de lichida vreti sa fie la final. Mie imi place cu mai multa zeama, e tare buna cu mamaliga :))
Selectati programul STEW si setati timpul la 1 ora si 30 de minute.
Se serveste calda, cu carnati prajiti sau fara, dar neaparat cu mamaliga si ardei iute (sau macar niste fulgi de ardei iute). Daca-i rece merge si-o ceapa! Asa, ca la tara! :)))
Cam asta-i! Mai vin... acus! :)))