Mancare de telina

de marianascarlat in Mancaruri de post, 21 Mar 2013 | 14699 vizualizari

 

O mancare cu o aroma deosebita!
Simpla si buna!

 

INGREDIENTE

  • 1 telina mare,
  • 2 radacini de patrunjel,
  • 2 morcovi,
  • 1 ceapa
  • 250 ml suc de rosii,
  • verdeata
  • sare,
  • ulei,
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de telina:

Se spala bine sub jet de apa rece tot zarzavatul si se curata.Telina se taie cubulete, patrunjelul si morcovii, rondele, ceapa solzisori.

Se pun intr-un vas uns cu 2 linguri de ulei, se amesteca cu sucul de rosii si sarea. Peste legume se toarna 200 ml apa clocotita. Se da vasul la cuptor si se lasa sa fiarba inabusit, la foc mic, peste 30 minute .

Cand este aproape gata se adauga si frunze de telina si patrunjel tocate.Pentru ca nu am avut verdeata proaspata, am pus verdeata uscata, patrunjel si busuioc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de telina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

21.03.2013, 11:10

Bunica 1

21.03.2013, 12:55

E foarte buna!N-am facut .......de nu mai tin minte

marianascarlat 1

21.03.2013, 15:31

Multumesc mult pentru comentarii si aprecieri!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de post - Varza calita