Mancare de naut cu piept de porc prajit

de Valclaudia in Porc, 29 Noi 2015 | 3445 vizualizari

COMENTARII (12)

mirela0911 1

29.11.2015, 17:58

Interesanta mancarea de naut!

Constelatialeu 1

29.11.2015, 17:59

Vreau leguma aia piept de porc...0

Zamfira 1

29.11.2015, 17:59

Buna mancarica de naut!

diaconta 1

29.11.2015, 18:08

Trebuie sa fac si eu naut,nu am mancat niciodata.Tare bine arata

Ina 1

29.11.2015, 18:15

nici eu n-am gatit naut

MotanLaOale 1

29.11.2015, 18:19

buna buna

MOKUSKA 1

29.11.2015, 18:42

Bya Ralu 1

29.11.2015, 19:20

imi place

CameliaR 1

29.11.2015, 19:48

Yamii

Bunica 1

29.11.2015, 20:43

miki_a 1

30.11.2015, 13:10

Foarte bine gatit nautul!

mihaelar63 1

30.11.2015, 22:56

Nautul ca nautul ,. Bun daca are condiment carne Imi place condimentul care face diferenta: busuiocul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Jambon la tigaie cu varza