Ardeii ii punem la copt pe o tava in cuptor,sau unde ii coaceti voi,depinde de posibilitati.
dupa ce s-au copt ii punem intr-un bol,ii presaram cu sare mare si ii acoperim cu un capac.
ii lasam acolo pana se racoresc ,apoi ii decojim,si le indepartam cotorii si semintele.
carnea o spalam bine ,o tamponam cu niste servete de bucatarie apoi o taiem bucati.
intr-o tigaie punem 2-3 linguri ulei si punem carnea,pe care o lasam circa 2 minute ,atat pe o parte cat si pe cealalta,pentru a iesi sangele din ea.
o acoperim bine cu apa ,o spumam pana incepe sa fiarba,apoi acoperim tigaia cu un capac si lasam sa fiarba carnea cam pe jumatate.
ceapa o curatam si o tocam marunt.
rosiile le decojim si le taiem cubulete.
dupa ce carnea a fiert pe jumatate adaugam ceapa si rosiile.
daca mai necesita apa carnea,mai adaugati,dar fierbinte.
cand e aproape fiarta carnea adaugam ardeii copti,rupti fasii,pasta de tomate si pasta de gogosari.
condimentam totul cu sare si piper.
mai lasam putin pe foc mancarea ,pana se intrepatrund toate gusturile.
Pofta buna!!!!!!!!!!!!!!!!