Am incercat sa fac o mancare ce sa poata satisface si pe membrii familiei care nu postesc si pe cei care postesc.
Am tras ceapa si prazul taiate marunt in 2 linguri ulei, adaugand si gogosarul taiat marunt si 2-3 linguri apa pentru a opri prajirea, pret de 15 min.
Separat intr-o tigaie am pus 2 linguri de ulei si pieptul portionat peste care am adaugat un pahar cu apa. L-am lasat cca 20 min pe foc.
Am pus mazarea intr-o oala cu apa fierbinte si dupa ce am lasat-o 5-10 min am scos-o cu spumiera si am adaugat-o in tigaia cu ceapa impreuna cu vreo 2 polonice cu apa . Am lasat pe foc tigaia si dupa 10 min am adaugat pasta de tomate , vegeta si piperul si in final mararul tocat marunt. Am dat deoparte o cantitate (mazarea de post) si peste restul de mazare am adaugat pieptul de pui pregatit. Am amestecat si am mai lasat cateva minute mancarea pe foc. (mazarea de frupt)