Mancare de mazare cu carne de porc

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 21 Iun 2011 | 19602 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de mazare(820 g)
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei rosu
  • 1/2 dovlecel
  • 2 linguri faina
  • 1 conserva rosii decojite
  • patrunjel
  • sare,piper
  • 400 g carne de porc

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu carne de porc:

Carnea se feliaza si se prajeste in ulei incins,se scoate si se pastreaza la cald.

Legumele se taie cubulete si se calesc in putin ulei,apoi se pune faina si se amesteca.

Se stinge cu apa si se adauga mazarea scursa si spalata.

Se fierb legumele 25-30 minute si daca sunt fierte se adauga rosiile pasate si carnea si se fierbe pana scade sosul.

Se condimenteaza si se asezoneaza cu patrunjel.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mazare noua cu carnati