Mancare de fasole verde cu pulpa de manzat

de Bunica in Vita, 24 Sep 2009 | 8786 vizualizari

 

fasolea fideluta parca este mai gustoasa toamna.

 

INGREDIENTE

  • 500 g. carne de manzat
  • 500 g. fasole fideluta
  • o ceapa mare
  • 200 g. suc de rosii
  •  
  • 3-4 linguri de ulei de masline
  • sare dupa gust
  • putin busuioc
  • putin piper
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole verde cu pulpa de manzat:

Se spala carnea , se portioneaza si se pune la fiert in apa clocotita. Dupa ce a dat 2-3 clocote se varsa apa , se spala carnea si se pune iar la fiert. Cand carnea este fiarta pe jumatate se adauga ceapa taiata marunt. Cand ceapa s-a inmuiat se pune fasolea ,care a fost fiarta separat si sucul de rosii. La sfarsit se adauga uleiul, sarea, piperul si busuiocul. Se lasa sa dea 2-3 clocote si se stinge focul. Dupa ce s-a racit putin se adauga mararul.

TIPS-URI

1

Fierb intotdeauna fasolea  separat.

2

Busuiocul este optional.

3

Cand este gata cine doreste poate pune usturoi pisat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole verde cu pulpa de manzat" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

Miha 1

24.09.2009, 23:19

ArianaBala 1

16.01.2012, 19:23

Bunica, de ce fierbi fasolea separat?

Bunica 1

16.01.2012, 21:52

ArianaBala, fierb fasolea separat ca sa pot controla, sa nu se rupa( sa nu fie prea fiarta).

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de carne cu morcov si mazare verde