Mancare de fasole verde cu afumatura

de Gherca Daniela in Mancaruri cu carne, 7 Oct 2021 | 3473 vizualizari

 

O manacare traditionala foarte gustoasa si de nerefuzat!

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva mare de fasole verde boabe
  • 1 rasol afumat pe porc (dezosat)
  • 3 fire de ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • cateva rosii chery
  • 1 lingura de pasta de tomate
  • 2 foi de dafin
  • piper
  • sare
  • patrunjel verde
  • 50ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole verde cu afumatura:

 Intr-o oala incapatoare ( a mea arata "varza" din cauza ca am vopsit oua rosii in ea... :)) si am colorat-o ), dar sa trecem peste :))...deci, punem uleiul, iar cand s-a incins punem afumatura taiata in bucati marisoare. Cand s-a prajit putin adaugam ceapa, taiata marunt si mai amestecam un minut, timp in care aceasta se inmoaie; pe urma punem restul legumelor, taiate cubulete,  bulionul si lasam la calit pana cand scade tot lichidul lasat.       Adaugam si fasolele spalate de zeama lor si completam cu apa . Condimentam cu sare, piper si dafin si lasam sa fiarba circa o ora sau pana apa a scazut suficient. Daca va place mai lichida puteti sa opriti focul mai devreme, noua ne place mai scazuta si am lasat mai mult.      La final presaram patrunjel verde. Servim cu mamaliguta, castraveti murati si cu mare pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole verde cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu ciolan afumat