Mâncare de fasole verde

de portiadelumina in Mancaruri de post, 30 Ian 2013 | 6681 vizualizari

 

Repede, gustos şi sănătos. Asta pentru cine doreşte să gătească ceva de post la repezeală.
Şi chiar dacă pătrunjelul din fotografie pare anemic, e sănătos, ţinând cont de faptul că încă rezistă aşa sub zăpada de afară.

 

INGREDIENTE

  • fasole verde (teci)congelată 800 gr.
  • 1 morcov
  • 3 cepe
  • 1 ardei roşu
  • sare
  • piper boabe
  • mărar (congelat)
  • apă
  • 70 gr. ulei
  • 150 gr. suc de roşii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mâncare de fasole verde:

Fasolea se la să la decongelat, se spală sub jet de apă şi se lasă la scurs. 

Ceapa, morcovii (i-am tăiat beţişoare) şi ardeiul se taie şi se călesc într-o cratiţă, iar la momentul în care s-au călit suficient se adaugă tecile de fasole şi se pune apă cât să acopere foarte puţin ingredientele din cratiţă.

Între timp se adaugă şi mărarul, piperul boabe şi cimbrul iar mai spre sfârşitul fierberii usturoiul tocat şi sucul de roşii.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mâncare de fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (56)

portiadelumina 1

30.01.2013, 20:02

Mulţumesc frumos Rocsi

Panacris 1

01.02.2013, 08:55

Sănătoasă și colorată Faină prezentarea!

portiadelumina 1

01.02.2013, 09:04

Mulţumesc frumos Cristina Deja e dusă, de miercuri.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole pastai