Mancare de fasole galbena (de post)

de dakris in Mancaruri de post, 29 Mar 2012 | 14009 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g fasole galbena congelata
  • 1 ceapa
  • 1/2 morcov
  • 1 ardei
  • 4-5 catei usturoi
  • 1-2 linguri pasta de tomate
  • 50 ml ulei
  • sare, delikat
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole galbena (de post):

Ceapa si ardeiul l-am taiat cubulete, morcovul l-am ras prin ochiurile mici ale razatorii si le-am pus impreuna cu uleiul si 1 cana de apa intr-o cratita acoperita cu un capac. Cand apa s-a evaporat am lasat legumele cateva minute sa se caleasca in uleiul ramas dupa care am adaugat fasolea, am acoperit-o cu apa si am lasat-o sa fiarba la foc mediu. Cand fasolea s-a fiert am adaugat sare, delikat, pasta de tomate si usturoiul pisat,  am acoperit din nou cu capacul si am lasat sa fiarba inca 10 min. La final am adaugat patrunjelul tocat marunt.

TIPS-URI

1

Daca este necesar se mai adauga apa fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole galbena (de post)" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bame cu sos de rosii