Mancare de fasole galbena cu pulpe de pui

de Criss in Mancaruri cu carne, 17 Sep 2014 | 4371 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 1 kg pastai de fasole galbena
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ceasca suc de rosii
  • marar verde
  • sare
  • piper
  • 1 lingura amidon
  • 2 linguri ulei de masline
  • 8 pulpe inferioare de pui
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • rozmarin uscat
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline (si/sau orice condimente pentru frptura de pui)
  • 1 punga pentru fripturi (alufix)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole galbena cu pulpe de pui:

In cele doua linguri de ulei de masline se caleste ceapa tocata marunt, ardeiul tocat si morcovul ras. Se toarna cam doua cani de apa si se adauga pastaile de fasole curatate si rupte in bucati. Se lasa la fiert pana se inmoaie fasolea. Se adauga sucul de rosii, sare, piper, usturoi zdrobit si se mai lasa cateva minute la fiert, apoi se ia putina zeama si se amesteca intr-o cescuta cu amidonul. Se toarna apoi acest amestec peste fasole si se lasa sa fiarba pana cand sosul incepe sa se ingroase putin. Se adauga patrunjel verde sau marar. Mie imi place gustul de marar si il prefer in locul patrunjelului.   

Pulpele de pui se spala, se curata si se ung cu putin ulei de masline. Se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei iute, usturoi si rozmarin. Se pun apoi intr-o punga pentru fripturi. Punga se leaga cu o clema speciala, se pune intr-o tava apoi cu un ac se inteapa din loc in loc pe partea superioara, pentru ca ea se va umfla in cuptor. Se pune tava in cuptorul preincalzit timp de 45 minute, dupa care se taie punga la suprafata si se mai lasa pulpele in cuptor 15 minute pentru a se rumeni .

Simplu, rapid si delicios. Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole galbena cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole cu carne de oaie