Am mai spus asta…daca e toamna gatim si traditional,sau macar incerc sa introduc printre retetele mele si preparate mai aproape de gustul romanesc desi…eu sunt adepta unor cu totul si cu totul alte gusturi,as zice ca intr-o viata anterioara am trait cu siguranta intr-o tara asiatica daca m-as lua dupa gusturile pe care le apreciez eu la mancare :)
Am pus o cratita la foc cu ceva ulei in ea,cand acesta s-a incins am pus ceapa tocata pe care am lasat-o la foc mic pana cand a devenit sticloasa,am adaugat apoi foile de dafin,ardeiul,o lingura de boia de ardei si morcovii taiati rondele si am mai lasat totul la foc cam 3 minute.Am adaugat apoi cuburile de carne,am lasat carnea putin asa la foc apoi am adaugat apa cat sa o acopar si am lasat carnea sa fiarba pana cand s-a inmuiat si a fost gatita mai mult de jumatate.
Am adaugat cartofii pe care i-am taiat tot in cuburi,am completat cu apa si am lasat sa fiarba pana cand s-a gatit atat carnea dar si cartofii.La sfarsit am asezonat mancarea cu sare si piper si am servit-o cu gogonele murate.
Foarte bun si traditional
Pofta mare!
1
Carnea de porc am taiat-o cubulete,ceapa am tocat-o marunt si morcovii i-am taiat rondele.