Mamaliguta umpluta .. la cuptor

de ralu_ca in Aperitive / Garnituri, 25 Ian 2015 | 9736 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g malai
  • 1,5 l lapte
  • sare
  • 4 oua
  • 200 g branza telemea
  • 150 g branza de casa
  • 100 g cascaval
  • cateva bucati carnat
  • 2 linguri smantana
  • 30 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta umpluta .. la cuptor:

Am pus laptele la fiert, cand acesta da in clocot adaug malaiul si putina sare, amestecand bine pana devine crema (nu e necesar sa fiarba).

In compozitie torn ouale bine batute amestecand continuu, apoi branza de casa si cascavalul.

Intr-un vas termaizolant, uns cu unt, am turnat compozitia, apoi carnatul taiat bucati (pe care l-am prajit cateva minute inainte) si amestec , deasupra am uns cu smantana si am presarat cu branza rasa.

Am introdus la cuptor pana ce se rumeneste bine, apoi poate fi servita !

pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta umpluta .. la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mamaliga taraneasca la cuptor