Mamaliguta cu "etaj"

de LUK in Aperitive / Garnituri, 13 Dec 2010 | 4488 vizualizari

 

Daca aveti alte sugestii de titlu..le astept..n-am stiut cum sa o denumesc..

 

INGREDIENTE

  • Cantitatile sunt in functie de cate porti faceti asa ca va las sa decideti...
  • branza de burduf
  • cascaval ras
  • smantana
  • faina de malai
  • apa
  • sare dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta cu "etaj":

Se prepara o mamaliga astfel:

Se pune apa cu sarea la fiert.Cand clocoteste se adauga faina in ploaie amestecand incontinuu.Se lasa pe foc cam 30 minute sa fie fiarta bine si in tot acest tim avem grija sa amestecam pentru a nu se face cocoloase.Cand e gata o luam de pe foc si incepem etajarea.

Obtinerea preparatului:

Se pune intr-un bol un strat de branza de burduf,apoi un strat de mamaliga,se niveleaza,peste mamaliga se pune un strat de smantana,apoi din nou mamaliga.Peste mamaliga se pune cascaval ras apoi din nou un strat de mamaliga,iarasi un strat de smantana..ultimul strat de mamaliga..apoi smantana si cascaval ras.Se pot face multe straturi..in functie de cat de inalt e bolul..sper ca nu v-am zapacit de tot..e oricum o gustare sanatoasa si gustoasa va asigur!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu "etaj"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu chimen in aparatul de waffe