Mamaliga delicioasa

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 9 Dec 2014 | 4845 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ptr mamaliga:
  • 400 gr malai
  • 1,5 ml de apa
  • sare
  • Umplutura:
  • carne de porc
  • 1 ceapa
  • 4 rosii
  • 150 gr branza topita Delaco
  • 3 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga delicioasa:

Se pune malaiul intr-o oala, se adauga apa rece si sarea. Se amesteca tot timpul ca sa se desfaca malaiul in apa si sa nu se prinda de oala. Nu trebuie sa amestecati repede sau cu forta, doar sa treceti cu lingura in ritm lent pe toata suprafata oalei.Cand este aproape gata se toarna cativa stropi de ulei si se amesteca bine mamaliga.

Separat intr-o tigaie se prajeste carnea taiata cubulete,cand este aproape gata se adauga ceapa si rosile taiate marunt si se calesc impreuna cu carnea.

Cand mamaliga este gata spargem cele 3 oua si amestecam sa se omogenizeze bine cu mamaliga.Adaugam si compozitia din tigaia in care am pregatit carnea,amestecam bine si turnam totul intr-o forma termorezistenta.Deasupra punem felii de branza topita delaco si d-am la cuptor 10 minute.Se serveste cu smantana.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga delicioasa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Bulete de cașcaval