Mamaliga cu ghebe la cuptor

de Lau in Aperitive / Garnituri, 6 Feb 2013 | 3849 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • UMPLUTURA
  • 500 g ghebe
  • 6 catei usturoi
  • 1 ceapa
  • marar uscat
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • Mamaliga
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga cu ghebe la cuptor:

Ghebele le spalam si le tocam bucati mai mari,

Intr-o tigaie calim ceapa in putin ulei,adaugam ghebele,o cana de apa si potrivim de sare si piper dupa gust,lasam sa fiarba cca 10 min,adaugam mararul,usturoiul zdrobit si mai lasam pe foc cca 5 min,la final cand au fiert ghebele adaugam patrunjelul tocat.

Intre timp facem mamaliga.

Intr-un vas termorezistent uns cu unt adaugam un strat de mamaliga,turnam ghebele peste,adaugam mamaliga deasupra .(eu am adaugat si un pic de cascaval ras)

Dam tava la cuptor cca 30 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu ghebe la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Lau 1

06.02.2013, 20:37

danakarin 1

06.02.2013, 22:59

Ce chef as avea! Daca stiam nu- mi mai comandam ceva la fast food !

Lau 1

07.02.2013, 08:56

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec sarat