Mamaliga cu branza si salam la cuptor

de Lau in Aperitive / Garnituri, 18 Mar 2011 | 6392 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • mamaliga
  • 500 g branza proaspata
  • 300 g salam
  • 2 oua
  • unt pentru uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga cu branza si salam la cuptor:

Facem mamaliga din malai, apa si sare

Ungem  o tava cu unt punem un strat de mamaliga, branza, iar un strat de mamaliga. Adaugam salamul taiat felii si iar un strat de mamaliga, iar deasupra punem ouale.

Lasam la cuptor pana se fac ouale.

Se serveste cu smantana dar este foarte buna si asa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu branza si salam la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tortul ciobanului