Mamaliga cu branza si cascaval

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 30 Noi 2013 | 19073 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cani cu apa
  • 2 cani cu malai grisat
  • 1 lingurita sare
  • 3 lingurite margarina Rama
  • 100 gr.branza telemea (maruntita sau taiata bucati)
  • 50 gr. cascaval ras
//
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga cu branza si cascaval:

Punem apa la fiert cu sare. Adaugam malaiul grisat in ploaie amestecand in continuu. Dupa ce s-a incorportat tot malaiul, lasam mamaliga la foc mic cca 20 min, amestecand din cand in cand.

Pregatim bolurile in care vrem sa preparam portiile de mamaliga cu branza.

Punem cate o lingurita de margarina in fiecare bol, asezam putina branza peste margarina, apoi luam cu o lingura uda mamaliga fierbinte si asezam peste branza. Mai punem un strat de branza, apoi inca unul de mamaliga.

La final asezam bucatele de branza si presaram cascaval ras.

Pofta buna!

 

  //
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Anett 1

01.12.2013, 09:39

MIUTA 1

01.12.2013, 15:14

danakarin 1

02.12.2013, 06:35

Ce buna e o mamaliga....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de placinte cu feta, spanac si marar