Mamaliga ,brinza cu smantina si ou cu piper (pentru medi)

de aziz in Aperitive / Garnituri, 21 Feb 2011 | 5864 vizualizari

COMENTARII (85)

gaby_duceag 1

21.02.2011, 09:04

ehehehee..pentru medi..fara carnat..????
nu va fi satisfacuta cu atata

Bucataras Medi 1

21.02.2011, 09:09

Gaby, eu am dat carnatu si Aziz oul asa a fost intelegerea .........................multumesc Aziz, nu dau la nimeni sa stii asa ca cine vrea sa-si faca ..........................

gaby_duceag 1

21.02.2011, 09:29

Din nou nu m-am prins

gaby_duceag 1

21.02.2011, 09:29

Deci..voi lucrati cu sculele separat. no bine,,fiecare cum crede

gaby_duceag 1

21.02.2011, 09:31

"oua depinde de cite pers sinteti corect))))))))))))))

aziz 1

21.02.2011, 09:31

Bucataras Medi 1

21.02.2011, 09:34

deci un ou pentru ca numai eu mananc, ai inteles gaby, da?

aziz 1

21.02.2011, 09:34

eu zic cite un ou de palarie dar .......niciodata nu se stie

gaby_duceag 1

21.02.2011, 09:34

medi, eu chiar nu cred ca aici e vorba de mancare )))))))))))))))
treaba ta daca asa crezi dar ai gresit siteul))

aziz 1

21.02.2011, 09:36

medi am zis e pt deci ramane batut in cuie al tau ,advocat

gaby_duceag 1

21.02.2011, 09:36

uite medi ce-mi scrie mona pe mess:
"medi cu siguranta unde-i ou e si cirnat "
ei i-a fost rusine sa-ti zica in fatza, mie nu ))

Bucataras Medi 1

21.02.2011, 09:36

treaba ta daca asa crezi dar ai gresit siteul))
@si eu ma intreb cateodata daca acest site e culinar sau are alt domeniu de activitate

elena1988 1

21.02.2011, 09:37

gaby_duceag 1

21.02.2011, 09:37

medi..acu tu stii ca"nimic nu e ceea ce pare" ) culinarul e doar fatzada)))

aziz 1

21.02.2011, 09:38

si pe deasupra e pt cirnatu de data trecuta deci tre sa ma gindesc la ceva nou ,actual

Bucataras Medi 1

21.02.2011, 09:39

cred ca ai dreptate Gaby @aziz pai se putea ca eu sa dau carnatu" si tu sa nu dai ou?

Lau 1

21.02.2011, 09:42

aziz 1

21.02.2011, 09:44

medi nu pune la suflet draga,gaby e invidioasa,cita vreme ne intelegem asupra proprietatii bunurilor

Bucataras Medi 1

21.02.2011, 09:48

Aziz, e si invidioasa si zgarcita acuma ne intelegem dar daca o sa ne suparam vreodata facem partaj si vedem noi care i-a carnatul si care oul

aziz 1

21.02.2011, 09:51

elena

aziz 1

21.02.2011, 09:52

greu de impartit bai medi asta n-ar da nici un out mic de la dinsa

aziz 1

21.02.2011, 09:53

sufletista

Bucataras Medi 1

21.02.2011, 09:53

nici unul de prepelita , nu?

aziz 1

21.02.2011, 09:56

eu zic sa facem ca la divort medi o sapt tu ou si eu cirnatu si sap urmatoare invers pina se imputeste treaba

gaby_duceag 1

21.02.2011, 09:56

azizulee, io-s "asta" ???
tu cred ca ai uitat sa folosesti apelativul "stimata doamna" si io-s persoana pentru care tre' sa ti-l readuci in vocabular .
of..multe tre' sa mai fac pe siteul asta..pana si sa educ..offf
asa e,medi, o fi site culinar? ....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pogacele cu cascaval