Majgomboc leves - Supa de gombot de ficat

de Mitinita in Supe, 21 Feb 2011 | 5729 vizualizari

 

Ocupata,ocupata,dar de mancat tot trebuie sa mancam,nu?

 

INGREDIENTE

  • 1 litru de supa sau apa cu cub concentrat
  • 100-150 gr de ficat de pui
  • 1 oua
  • 1 felie de paine
  • sare
  • piper
  • pesmet
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Majgomboc leves - Supa de gombot de ficat:

Se pune supa la fiert.

Gomboturile: se mixeaza ficatul,cu oul si felia de paine inmuiata in apa si stoarsa.

Se adauga sare,piper si pesmet.

Cand clocoteste supa se adauga gomboturile si se mai lasa sa fiarba 10 minute.

Se presara cu patrunjel si se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Majgomboc leves - Supa de gombot de ficat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de cocos ( de tara )