Maioneza din gris

de Michelle in Vegan / Raw vegan, 8 Ian 2010 | 9272 vizualizari

COMENTARII (15)

rivka 1

08.01.2010, 15:03

foarte interesant !

ionix 1

08.01.2010, 15:15

foarte tare... asta e un fel de maioneza de post super super

Adinuta 1

05.02.2010, 13:54

Ma bucur ca ai pus prima reteta vegana aici! bravo!

Michelle 1

05.02.2010, 22:27

multumesc!

Anamaria7 1

15.02.2010, 12:28

zau ca de la tine ma inspir pentru noi mancaruri de post, mersi! si asta trece la favorite

Michelle 1

17.02.2010, 00:32

,Anamaria!

nadina73 1

26.02.2010, 21:29

e super sigur am sa o incerc mai ales ca e de post,bravo

madi_marin 1

26.02.2010, 21:33

foarte tare....nu stiam de asa ceva.... nota 10 si o trec la favorite.... super....

Michelle 1

01.03.2010, 02:14

thanx fetelor!

mihaelar63 1

01.03.2010, 07:40

si mie imi va fi de folos , tot cumparam maioneza de post cu conservanti

ionela2682 1

11.03.2010, 19:38

uite frate ca se face si deasta!bravo!

Michelle 1

12.03.2010, 18:04

se face..si e foarte buna..eu in ultimul timp o fac cu apa..

elena1988 1

02.02.2011, 16:43

monik80 1

18.03.2015, 22:25

Lau 1

23.12.2019, 09:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Conopidă pane cu susan și maioneză picantă - Rețeta de aperitiv gustos și rapid