Madeleines cu somon afumat si paprica

de Sylvia in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2012 | 3517 vizualizari

 

Va prezint niste madlene sarate foarte gustoase si usor de facut. Imi cer scuze ca in ultima vreme nu am mai gasit timpul necesar sa postez retete, sunt intr-o perioada in care invat si lucrez foarte mult ;) dupa ce o sa termin de invatat cum sa gatesc va povestesc si voua .

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de :
  • 60 grame de somon afumat,
  • 40 grame unt,
  • 60 grame de faina,
  • 2 lingurite de praf de copt,
  • un ou,
  • 40 ml lapte,
  • 20 grame de cascaval ras,
  • 2 lingurite de cafea de paprika,
  • marar verde ,
  • o lingura de ulei de masline,
  • sare si piper proaspat macinate.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Madeleines cu somon afumat si paprica:

Se taie cubulete somonul si se amesteca intr-un vas mare de plastic toate ingredientele ( untul trebuie sa fie moale). Se amesteca bine cu un tel rotund pana la omogenizarea completa . Se adauga cate o lingurita plina din compozitie in tava de madlene, preferabil este ca tava sa fie rece si tapetata cu unt si faina.

Se coc in cuptor la 170-180 de grade timp de 10-12 minute, timpulpoate varia in functie de cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Madeleines cu somon afumat si paprica" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (25)

mihaelar63 1

14.02.2012, 13:22

Un deliciu by Sylvia
Sambata trecuta am ,, intrat '' la tine si m-am intrebat ,, oare Sylvia '' nu e acasa ? ''

mena29 1

22.03.2012, 21:41

Sylvia 1

15.04.2012, 09:25

Hristos a Inviat ! Multumesc mult de vizita si laude, din pacate ajung tare greu si rar la calculator in perioada asta dar recuperez eu dupa 30 mai.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi cu cascaval si busuioc - dupa reteta lui Cristi Roman