Hachis Parmentier

de Lau in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2011 | 4185 vizualizari

 

reteta o am de la miha,,ii multumesc pentru reteta

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei rosu
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • piure
  • 5 cartofi
  • 50 g cascaval
  • nucsoara
  • 100 ml lapte
  • 1 ou
  • 50 g telemea
  • cascaval pentru preserat deasupra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hachis Parmentier:

pieptul de pui impreuna cu legumele si verdeata se toaca sau se dau prin masina de tocat carne cum am procedat eu, apoi calim compozitia in putin ulei de masline,potrivim de sare,piper dupa gust

ungem o tava termorezistenta cu unt si punem compozitia de carne ca prim strat

din cartofii fierti in apa cu sare facem un piure,in care adaugam untul,oul,cascavalulul,telemeaua rase,laptele fierbinte,nucsoara,amestecam bine pana se omogenizeaza

turnam piureul obtinut peste stratul de carne,nivelam si acoperim cu un strat de cascaval,(eu nu am avut cascaval suficient si am preserat telemea)

dam tava la cuptor pana se rumenste

pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Hachis Parmentier" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]