Madeleine cu iaurt

de ianculubita in Prajituri, 2 Sep 2011 | 4365 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2borcanele iaurt de fructe(125g fiecare)
  • 4oua
  • 2borcanele si jumatate de zahar(aceeasi masura ca la iaurt)
  • 1borcanel si jumatate de ulei
  • 5borcanele de faina
  • 1praf de copt
  • vanilie
Portii: 40
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Madeleine cu iaurt:

Se amesteca ouale cu iaurt, zahar, ulei turnat cate putin, praful de copt stins, vanilia si la urma faina; Compozitia se toarna in forme si se da la cuptor 10-15 minute, depinde de cuptor; Pentru ca eu am intampinat greutati la scosul din forme, am uns cu foarte putin ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Madeleine cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu foi si crema de vanilie