Macaroane cu telemea si sunca

de gabrielasfechis in Fusilli, 23 Ian 2017 | 5257 vizualizari

 

Am schimbat branza de oaie pe telemea. Anul trecut a cumparat socrul o branza tare grasa si mi se topeste toata si ramane pe oala, dar pe paste nu :)) 

 

INGREDIENTE

  • 500 gr macaroane
  • 200 gr telemea
  • 200 gr smantana pt paste
  • 100 gr sunca taraneasca kaufland
  • 1 lingurita oregano
  • 25 gr unt
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu telemea si sunca:

Se fierb macaroanele, conform instructiunilor, in apa, cu sare putina.

Intre timp, intr-o oala cu coada, se pune 25 gr unt la topit. Se adauga sunca fasii, apoi smantana pt paste si apoi telemeaua data pe razatoarea mare si se lasa totul la foc mic pana se topeste telemeaua. La final, se adauga oregano si se mai lasa 2 minute la fiert.

Sosul se amesteca cu macaroanele si se servesc calde.

Pofta buna :)

TIPS-URI

1

folositi o telemea mai putin sarata

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu telemea si sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

ieri la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 25.09 la 11:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]