Macaroane cu telemea

de miremirc in Paste, 11 Iun 2012 | 15843 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g macaroane
  • 40 g unt
  • 250 g telemea sarata
  • 4 oua
  • 4 lg smantana
  • 50 ml lapte
  • 3 lg parmezan ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu telemea:

Fierbem macaroanele conform instructiunilor de pe ambalaj, le trecem prin jet de apa rece si le strecuram.

Intr-un castron batem ouale cu o furculita, adaugam telemea sarata data pe razatoarea cu dinti mari, smantana, laptele si omogenizam. Daca mai este necesar se adauga lapte si sare.

Forma in care vom aseza macaroanele o ungem cu 20 g unt. Turnam macaroanele, iar deasupra amestecul de oua cu branza. Peste punem bucatele de unt ramas si presaram parmezan ras.

Dam la cuptor pentru 20-30 de minute. Servim macaroanele calde. Sunt foarte bune si reci.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu telemea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

iry-gabriela 1

11.06.2012, 20:38

exact ce imi place tare

Sim0na 1

11.06.2012, 20:48

Ce-mi mai plac si mie...

Mihaela11_jo 1

12.06.2012, 14:21

Foarte buna mancarea studenteasca; favorita fiului meu cand era student

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu branzeturi