Lipii cu branza si cartofi pe tigaie

de Valclaudia in Piine, 8 Mar 2015 | 9944 vizualizari

 

Dintr-un rest de piure si branza telemea am facut aceste lipii pufoase pe care va invit sa le incercati, se pot manca simple sau umplute cu ce doriti.

 

INGREDIENTE

  • piure din ziua anterioara, cca 350 gr.
  • 150 gr. branza telemea
  • 250 ml apa calduta
  • 1/4 cubulet drojdie proaspata
  • faina alba cat cuprinde
  • sare dupa gust
  • 1 lingurita rasa de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lipii cu branza si cartofi pe tigaie:

Punem piureul intr-un castron incapator, adaugam apa calduta, drojdia, sarea si zaharul.

Amestecam, adaugam branza telemea trecuta pe razatoarea cu ochiuri fine, apoi faina cat cuprinde.

Amestecam, obtinem un aluat elastic din care vom rupe bucati pe care le intindem pe masa de lucru infainata si le coacem apoi la foc iute in tigaia antiaderenta incinsa in prealabil.

Le coacem pe ambele parti, le servim simple sau umplute dupa preferinta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Lipii cu branza si cartofi pe tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lipii libaneze