Am facut ciuperci umplute cu aceasta compozitie si de atunci m-am gandit ca ar fi buna si pe lipie. Foarte buna a fost.
Ceapa si ciupercile se curata, se toaca marunt si se calesc 10 minute in ulei.
Cand nu mai are zeama de la ciuperci se lasa la racit.
Se amesteca intr-un castron ceapa cu ciupercile, pestele afumat curatat, cascavalul ras, mararul tocat, oul, sare, piper.
Se pune intr-o tigaie mare o lipie si se incalzeste 1 minut.
Se pune pe ea 2 felii de cascaval emmentaler.
Se distribuie uniform umplutura pe toata suprafata.
Se pun felii subtiri de rosie si celelalte 2 felii de cascaval.
Se pune cea de a doua lipie deasupra si se preseaza pe margini sa se lipeasca cascavalul.
Se lasa cateva secunde si se intoarce sa se prajeasca si cealalta lipie.
Se scoate pe un blat de lemn, se portioneaza si se serveste.
Pofta Buna!