Lipie umpluta cu peste afumat si ciuperci

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 19 Iun 2016 | 6401 vizualizari

 

Am facut ciuperci umplute cu aceasta compozitie si de atunci m-am gandit ca ar fi buna si pe lipie. Foarte buna a fost.

 

INGREDIENTE

  • 2 lipii libaneze
  • 4 felii cascaval emmentaler
  • 1 rosie
  • Pentru umplutura:
  • 150g macrou afumat
  • 150g ciuperci
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ou
  • 2 linguri ulei
  • 100g cascaval
  • 1/2 legatura marar
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lipie umpluta cu peste afumat si ciuperci:

Ceapa si ciupercile se curata, se toaca marunt si se calesc 10 minute in ulei.

Cand nu mai are zeama de la ciuperci se lasa la racit.

Se amesteca intr-un castron ceapa cu ciupercile, pestele afumat curatat, cascavalul ras, mararul tocat, oul, sare, piper.

Se pune intr-o tigaie mare o lipie si se incalzeste 1 minut.

Se pune pe ea 2 felii de cascaval emmentaler.

Se distribuie uniform umplutura pe toata suprafata.

Se pun felii subtiri de rosie si celelalte 2 felii de cascaval.

Se pune cea de a doua lipie deasupra si se preseaza pe margini sa se lipeasca cascavalul.

Se lasa cateva secunde si se intoarce sa se prajeasca si cealalta lipie.

Se scoate pe un blat de lemn, se portioneaza si se serveste.

Pofta Buna!


 

Daca ti-a placut reteta noastra "Lipie umpluta cu peste afumat si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu branza si cascaval