Lipie

de Irina in Piine, 23 Sep 2009 | 11182 vizualizari

 

I-a venit si ei randul, in sfarsit.

 

INGREDIENTE

  • 170 ml lapte
  • 1 lgt sare
  • 280 g faina alba
  • 1 lgt drojdie uscata
  • 1 galbenus de ou(pentru uns lipiile)
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lipie:

Masina de paine amesteca ingredientele. Se scoate aluatul si se imparte in doua. Se formeaza doua lipii, se asaza in tavile speciale si se ung cu ou. Urmeaza coptul si ... gata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Lipie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Oana 1

28.09.2009, 17:38

Ce bine arata!

Irina 1

28.09.2009, 19:42

Oana, daca vrei iti aduc in week-end!

iry-gabriela 1

13.08.2012, 20:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Painici cu usturoi si verdeata (by Miha)