Linguine cu Hribi

de Alina26 in Paste, 8 Noi 2013 | 3903 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350g hribi
  • 300g linguine
  • 5 lg ulei de masline
  • 6-7 fire de patrunjel verde
  • putina pasta de ardei iute (obtional)
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Linguine cu Hribi:

1.Am pus apa la fiert cu sare.Cand incepe sa fiarba apa am adaugat pasta si am fiert-o(dupa instrunctiunile de pe ambalaj).Dupa care am pus-o la scurs.

2.Am spalat hribi si i-am taiat fasii.

3.Am incins o tigaie cu ulei de masline si 1 catel de usturoi si am adaugat hribi.Am pus sare,pasta de ardei iute,celalalt usturoi pisat si am lasat sa scada zeama de la hribi.Am pus patrunjelul tocat marunt.

4.Am adaugat pasta si am mestecat.

Serviti cu parmezan ras.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Linguine cu Hribi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Krystyan Trendy 1

09.11.2013, 12:27

interesanta reteta

Panacris 1

10.11.2013, 09:22

Alina26 1

10.11.2013, 17:19

va multumesc mult pentru aprecieri!!!!!
Da krysty....e si gustoasa pe deasupra!!!!nu ma asteptam sa fie asa buna!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci champignon cu vin alb si smantana