Intr-o cratita punem zaharul cu 200 ml apa .
O punem pe foc si o lasam sa dea cateva clocote pentru a se forma siropul.
Lamaie o spalam bine.
Cu un instrument de decojit legume sau cu un cutit micut facem fasii de coaja de lamaie,apoi taiem lamaia in doua si o stoarcem.
Luam siropul de pe foc,adaugam fasiile de coaja de lamaie si zeama stoarsa.
Dam acest sirop la loc racoros pentru a se raci.
Capsunile le spalam,indepartam cozile si le dam prin blender.
Tot in blender,peste capsunile pisate punem siropul si doar 2-3 fasii din coaja de lamaie si le mai amestecam putin.
La urma adaugam apa plata(minerala) ,niste cuburi de gheata si mai dam cateva secunde drumu la blender.
Punem in pahare si savuram din aceasta bunatate de limonada.
Reteta Cristinei ,de unde m-am inspirat ,avea si menta.
Deci daca aveti si menta puneti .