Limbi de pisica (Langues de chat)

de MotanLaOale in Dulciuri, 6 Dec 2014 | 12084 vizualizari

 

Foarte bune de rontait.

 

INGREDIENTE

  • 3 albusuri
  • 100 g zahar pudra
  • 100 g unt
  • 100 g faina
  • esenta vanilie
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limbi de pisica (Langues de chat):

Se bate untul spuma cu zaharul si vanilia.

Se adauga faina si se amesteca bine. Va iesi un amestec destul de gros.

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare.

Se pune spuma de albusuri peste amestecul de unt si se omogenizeaza. Compozitia se va subtia.

Se pune compozitia intr-un posh si se traseaza bastonase pe o tava tapetata cu hartie de copt.

Se lasa distanta intre ele ca se latesc la colp.

Se coc 7-8 minute pana devin aurii pe margine.

Se scot din tava si se lasa la racit.

Prin racire devin tari si crocante.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Limbi de pisica (Langues de chat)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri de post cu cacao