Legume pane la Hot-pan

de alinutzika in Mancaruri de legume, 3 Aug 2011 | 11818 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • vinete
  • dovlecei
  • conopida (eu am pus cate o leguma de fiecare fel)
  • oua (puneti aproximand cantitatea de legume )
  • 2 linguri faina
  • sare, piper, vegeta, usturoi granulat, marar uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume pane la Hot-pan:

Se curata legumele. Conopida se fierbe vreo 10 minute. Vinetele se pun la copt pe plita aprox. 5 minute, dupa care se taie toate legumele sub forma dorita si se condimenteaza cu sare si piper, pe ambele parti.
Se bat ouale, apoi se adauga condimentele si faina. Se dau pe rand toate legumele prin compozitie si se asaza in tigaia unsa cu ulei. Lasati ceva loc intre ele, sa nu stea lipite, altfel se lipeste si oul si nu e prea bine (asa am patit eu).
Dupa ceva timp le intoarceti pe partea cealalata. Sunt foarte bune si mult mai sanatoase decat cele prajite in baie de ulei.
Serviti-le cu salata de rosii sau mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume pane la Hot-pan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Legume soté la tigaie